Waterontharders

Een waterontharder is een apparaat wat hard water zacht maakt, hard water bevat hoge concentraties calcium en magnesium, wat kan leiden tot, kalkaanslag op sanitair, een droge huis en droog haar.

Het laten plaatsen van een waterontharder kan de levensduur van apparaten verlengen, zoals boilers, wasmachines en vaatwasser, doordat de mineralen die kalkaanslag veroorzaken worden verwijderd. Dit kan ook de energierekening verlagen, omdat apparaten efficiënter werken zonder kalkaanslag. Tevens kan het gebruik van een waterontharder zorgen voor gladder haar en een zachtere huid.

De ontharder wordt geplaatst op de hoofdwaterleiding en wordt geplaatst in de buurt van de watermeter. De installateur zal de instellingen van de waterontharder aanpassen naar de waterhardheid van de omgeving om ervoor te zorgen dat deze optimaal werkt. Wij plaatsen de waterontharders van Lubron, en we zijn trots om dit merk aan te bieden waar we compleet achterstaan.

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de beste opties voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Vraag uw offerte aan via onze website, of stel uw vragen aan ons. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Kan ik u verder helpen?
Contact opnemen Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen

Deel deze pagina:

Daarom kies je Daan
  • Jarenlange ervaring
  • Uitstekende service
  • Gekwalificeerde vakmensen
  • Branchegerichte certificaten
  • Pasklare oplossingen.
Wij werken samen met:
Install Q
Erkend Leerbedrijf
Stek Gecertificeerd
KIWA Gecertificeerd
Techniek Nederland
Opleiden Werkt
Ontwikkeld door: NRG Internetdiensten