Regelsystemen

Een thermostaat is een apparaat wat wordt gebruikt om de temperatuur in een ruimte te regelen. Dit wordt gedaan door het in- of uitschakelen van verwarmings- of koelsystemen. Thermostaten zijn zowel bedraad of draadloos beschikbaar.

Een regelsysteem is een geavanceerdere versie van een thermostaat. Het regelsysteem kan de temperatuur in verschillende ruimtes regelen en kan ook andere factoren, zoals luchtvochtigheid, in overweging nemen bij het bepalen van de temperatuurinstellingen. Regelsystemen zijn over het algemeen duurder dan thermostaten, maar ze bieden meer controle en comfort.

Binnen ons aanbod werken we met de merken Honeywell, Remeha en Viega. Dit zijn bekende merken welke een breed scala aan thermostaten en regelsystemen aanbieden, zowel bedraad als draadloos. Van het merk Viega hebben wij ook een opstelling in onze showroom, dit merk heeft als uniek concept dat deze wordt geregeld op basis van temperatuurverschil en daarmee hydraulisch inregelen overbodig is.

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de beste opties voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Vraag uw offerte aan via onze website, of stel uw vragen aan ons. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Kan ik u verder helpen?
Contact opnemen Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen

Deel deze pagina:

Daarom kies je Daan
  • Jarenlange ervaring
  • Uitstekende service
  • Gekwalificeerde vakmensen
  • Branchegerichte certificaten
  • Pasklare oplossingen.
Wij werken samen met:
Install Q
Erkend Leerbedrijf
Stek Gecertificeerd
KIWA Gecertificeerd
Techniek Nederland
Opleiden Werkt
Ontwikkeld door: NRG Internetdiensten