Ventilatie

Goede ventilatie is van groot belang voor een gezonde leefomgeving. Het zorgt voor frisse lucht en voert vuile lucht af. Bij ons kun u terecht voor uw mechanische ventilatie en warmte terugwinning (WTW) en het onderhoud van uw ventilatieboxen.

Mechanische ventilatie
MV zorgt voor het afvoeren van vervuilde lucht en aanvoeren van verse lucht door middel van ventilatieboxen. Deze boxen bevatten een ventilator die lucht afzuigt uit bijvoorbeeld de badkamer, keuken of toilet. Door middel van kanalen wordt de lucht afgevoerd naar buiten, en wordt er verse lucht aangevoerd via roosters in bijvoorbeeld uw slaapkamer en woonkamer.

Warmteterugwinning (WTW)
Een WTW installatie is een variant op de mechanische ventilatie. Hierbij wordt niet alleen lucht af en aangevoerd, maar ook warmte teruggewonnen. De warmte die vrijkomt bij het afvoeren van lucht wordt gebruikt om aangevoerde lucht te verwarmen. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt voor het verwarmen en kan kostenbesparend zijn.

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de beste opties voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Vraag uw offerte aan via onze website, of stel uw vragen aan ons. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Kan ik u verder helpen?
Contact opnemen Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen

Deel deze pagina:

Daarom kies je Daan
  • Jarenlange ervaring
  • Uitstekende service
  • Gekwalificeerde vakmensen
  • Branchegerichte certificaten
  • Pasklare oplossingen.
Wij werken samen met:
Install Q
Erkend Leerbedrijf
Stek Gecertificeerd
KIWA Gecertificeerd
Techniek Nederland
Opleiden Werkt
Ontwikkeld door: NRG Internetdiensten