Sanitair

Of het nu gaat om een lekkende kraan, het installeren van een nieuwe douche, of het compleet renoveren van uw badkamer, wij staan klaar om u te adviseren. Ons team heeft alle ervaring in huis voor het uitvoeren van diverse sanitair werkzaamheden. Bekijk onze projecten om onze meest recente badkamerrenovaties te zien.

Waarom is het zo belangrijk om een erkende loodgieter in te schakelen voor uw sanitairwerkzaamheden?

Het installeren van badkamers is een complexe klus waarbij er rekening gehouden moet worden met verschillende aspecten zoals de water en afvoerleidingen, ventilatie en elektriciteit. Lekkages aan water of afvoerleidingen kunnen leiden tot waterschade en schimmelvorming. Het is belangrijk om deze lekkages zo snel mogelijk te laten herstellen om verdere schade te beperken Het vervangen van oud sanitair draagt bij aan een verbetering van de hygiëne en het comfort in uw woning. Denk aan het vervangen van uw toilet, douche of wastafel.

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de beste opties voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Vraag uw offerte aan via onze website, of stel uw vragen aan ons. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Kan ik u verder helpen?
Contact opnemen Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen

Deel deze pagina:

Daarom kies je Daan
  • Jarenlange ervaring
  • Uitstekende service
  • Gekwalificeerde vakmensen
  • Branchegerichte certificaten
  • Pasklare oplossingen.
Wij werken samen met:
Install Q
Erkend Leerbedrijf
Stek Gecertificeerd
KIWA Gecertificeerd
Techniek Nederland
Opleiden Werkt
Ontwikkeld door: NRG Internetdiensten