Convectoren

Convectoren zijn een populair alternatief voor de traditionele radiatoren en bieden verschillende voordelen. Convectoren werken door lucht te verwarmen en deze vervolgens door de kamer te laten circuleren, waardoor er een gelijkmatige warmteverdeling wordt bereikt. Dit is anders dan bij radiatoren, waarbij de warmte voornamelijk door straling wordt afgegeven.

Een groot voordeel is dat convectoren sneller opwarmen dan radiatoren, bovendien nemen deze minder ruimte in beslag en werken deze met lage temperatuurverwarming, wat weer zuinig is voor uw energierekening. Ook zijn convectoren makkelijker schoon te maken en te onderhouden dan radiatoren.

Wij werken het liefst met het merk Jaga, en zijn trots om de Jaga Strada aan te bieden, het meest luxe en beste convector model op de markt. De Jaga Strada combineert een stijlvol design met een hoge warmteafgifte en energie-efficiëntie, waardoor dit een perfecte keuze is voor elke woning.

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de beste opties voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Vraag uw offerte aan via onze website, of stel uw vragen aan ons. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Inspiratie

Kan ik u verder helpen?
Contact opnemen Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen

Deel deze pagina:

Daarom kies je Daan
  • Jarenlange ervaring
  • Uitstekende service
  • Gekwalificeerde vakmensen
  • Branchegerichte certificaten
  • Pasklare oplossingen.
Wij werken samen met:
Install Q
Erkend Leerbedrijf
Stek Gecertificeerd
KIWA Gecertificeerd
Techniek Nederland
Opleiden Werkt
Ontwikkeld door: NRG Internetdiensten