Vloerverwarming

Vloerverwarming is een populaire vorm van verwarming waarbij de warmte wordt verspreid via buizen die onder de vloer zijn geïnstalleerd. Wij werken alleen met watergedragen vloerverwarming zowel doogbouw als natbouw. Hierin kunnen wij bij alle versies voorzien van A tot Z, denk hierbij aan het smeren van zandcement dekvloeren of het afwerken met pvc loeren of tegelvloeren.

Een van de voordelen van vloerverwarming is dat het een gelijkmatige waterverspreiding biedt, waardoor de temperatuur in de ruimte constant blijft. Dit zorgt voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat, omdat er geen luchtstromen ontstaan die stof en allergenen verspreiden.

In combinatie met een warmtepomp is vloerverwarming de ideale oplossing. Dit komt omdat warmtepompen efficiënter werken bij lage temperaturen, wat perfect is voor vloerverwarming. Bovendien kan een warmtepomp de warmtebron zijn voor de vloerverwarming, waardoor het systeem nog efficiënter wordt en er nog meer energie kan worden bespaard.

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de beste opties voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Vraag uw offerte aan via onze website, of stel uw vragen aan ons. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Inspiratie

Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming
Kan ik u verder helpen?
Contact opnemen Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen

Deel deze pagina:

Daarom kies je Daan
  • Jarenlange ervaring
  • Uitstekende service
  • Gekwalificeerde vakmensen
  • Branchegerichte certificaten
  • Pasklare oplossingen.
Wij werken samen met:
Install Q
Erkend Leerbedrijf
Stek Gecertificeerd
KIWA Gecertificeerd
Techniek Nederland
Opleiden Werkt
Ontwikkeld door: NRG Internetdiensten